Access Motor

ASP Group Distributing-distribuitorul oficial ATV / UTV accesibil in Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Romania, Croatia si Slovenia.
Cu ani in urma, am ales sa importam din Taiwan si dupa ce am vizitat toti producatorii taiwanezi de ATVuri,  Access Motor a fost unul dintre castigatori, din mai multe motive,  pentru: atitudinea lor proactiva, profesionalismul persoanelor de la Access Motor, standardele de inalta calitate ale ATV-urilor Access Motor, facilitatile de fabricare moderne inclusiv pentru fabricile de motoare proprii,  pasiunea de a oferi produse la un nivel mai inalt decat concurenta.
Access Motor este un producator ATV uri de top din Taiwan. Firma dinamica cu crestere rapida, aceasta este specializata in proiectarea si fabricarea ATV-urilor de inalta calitate Utility, Sport si Youth care sunt vandute in toata lumea, inclusiv pe pietele americane si europene foarte competitive. Access Motor are un centru modern de cercetare si dezvoltare, cu o echipa profesionista care dezvolta noi modele, motoare si tehnologii moderne. Fiecare nou ATV / UTV este supus unei testari extinse in conditii reale, fiecare componenta produsa fiind complet verificata pe bancul de test multifunctional pentru a asigura cele mai inalte standarde de putere, viteza, cuplu, acceleratie si franare.
Motivele de popularitate  ale  ATV-urilor Access Motor sunt designul inovator, manevrabilitatea superioara, calitatea ridicata a fabricatiei, fiabilitatea excelenta si raport calitate / pret excelent. Tomahawk Access este castigator al numarului de curse, campionate si  maratonul offroad, modelele DRR de juniori dominand campionatele ATV uri de tineret din SUA, Republica Ceha si multe alte tari.  ATV-uri Access Max Utility sunt populare pentru manevrarea lor placuta, caracteristicile hi-tech si fiabilitatea renumita.

atv access motor

Utility ATV

ATV-urile Access de utilitate sunt solutii capabile atat pentru munca, cat si pentru distractie, nu dauneaza mediului si sunt ajutoare de nadejde la treburile din gospodarie, pot cara lemn din paduri, matura ninsoarea, trage incarcaturi grele si a asigura aprovizionarea in statiunile montane.

ATV-urile Access au atras atentia in intreaga lume inca din anul 2016, cand modelul MAX 650i Transasia a stabilit un nou record mondial, parcurgand mai mult de 14.000 km din India pana in Europa timp de sase saptamani, tractand o rulota grea.


Sport ATV

Atv-urile  Access Quad imbina puterea, franarea brusca, manevrabilitatea excelenta si usoara, in timp ce sasiul larg, cu centrul de greutate scazut, asigura o stabilitate excelenta.

sport atv access motor
atv access motor

ATV pentru juniori

Copiii iubesc adrenalina si odata ce au explorat off-road-ul, nu vor uita niciodata acel sentiment. Atv-ul Access DRR Quad pentru copii si adolescenti este unul dintre cele mai populare si cele mai de succes ATV-uri de curse din lume. De la modelele de 50cc pentru viitorii campioni mult mai stabile decat orice alt atv quad pentru copii, cu numeroase elemente de siguranta, centru de greutate redus si pornire electrica, pana la modele de curse tunate din fabrica, motoare puternice, capabile sa castige curse chiar si fara modificari.

Servicii si piese de schimb

Colaborarea cu clientii nostri nu se incheie dupa vanzarea produsului. Oferim servicii post-vanzare profesionale si livrare rapida a pieselor de schimb originale. Investim, in mod constant, in instruirea  personalului de vanzari si service din reteaua noastra de distribuitori si servicii. Cu peste 400 de locatii din Europa Centrala si de Est, suntem mereu aproape atunci cand aveti nevoie de noi. Detinem, permanent, un stoc extins de piese de schimb si accesorii originale la depozitul nostru central din Letkov, langa Pilsen, astfel incat sa le putem livra in cel mai scurt timp posibil. Cu piese de schimb originale Acces Motor, puteti fi siguri ca acestea se vor potrivi, fiind proiectate conform standardelor producatorului si vor functiona si dura mai mult decat piesele aftermarket, pentru a mentine ATV-ul in cea mai buna stare de functionare posibila.

atv access motor

Despre Brand

Compania Access Motor, localizata in zona industriala Chia-Tai, Taiwan, a fost infiintata in anul 2003. Aceasta este specializata in fabricarea de ATV-uri de inalta calitate, biciclete quad, design si motoare. Access Motor are o echipa profesionista de Cercetare si Dezvoltare, proiecteaza si dezvolta tehnologia Access Motor si motoarele ATV-urilor proprii. Access Motor dispune de un departament eficient de organizare a liniilor de asamblare si de control ale calitatii . Compania Access Motor nu produce doar gama exclusiva de ATV-uri, ci proiecteaza si produce componente si ansambluri OEM pentru alti producatori ATV din intreaga lume.
Access Motor are doua linii de asamblare moderne, cu un control al calitatii foarte strict, pentru a asigura cea mai buna calitate a productiei pentru fiecare componenta. Fiecare motor de ATV Acces este produs si complet testat in conditii reale de drum si prin bancuri de test multifunctionale, pentru a asigura cele mai inalte niveluri de putere, viteza, cuplu, acceleratie si franare.
In anul 2007, peste un milion de dolari au fost investiti in tehnologii avansate si instrumente noi, pentru a se asigura ca toate componentele si produsele sunt de o calitate superioara competitorilor.
Incepand cu anul 2008, compania Access Motor este pe deplin certificata de TÜV Rheinland, ISO 9001: 2008.
In 2014, compania Access Motor a investit intr-o fabrica de productie complet noua de 40.000 de metri patrati, pentru a onora cerintele exigente ale pietei. Aceasta fabrica are, de asemenea, o zona de testare in aer liber, care permite echipei de cercetare si dezvoltare, testarea in lumea reala, cu scopul evaluarii rapide a noilor modele.
Compania Access Motor are mai multe filiale, lideri mondiali in ramura lor:

• Proiectarea si fabricarea masinilor industriale de taiat cu laser
• Productia de masini de turnare prin injectie din plastic
• Fabricarea otelului brut
• Fabricarea rafturilor industriale pentru depozitare
• Fabricarea motoarelor cu ventilatoare electrice (pentru compania General Electric)

Avand la dispozitie toate aceste resurse si tehnologii, Access Motor este o companie puternica, avansata si dinamica din punct de vedere financiar, care intrece cei mai multi concurenti de pe piata.