argo vehicule off road

ARGO

Din anul 1967, ARGO produce unele dintre cele mai dure vehicule de teren Xtreme Terrain (XTV) din lume. Apa, noroiul, zapada si gheata nu reprezinta obstacole pentru ARGO si oricare ar fi sarcina, ARGO reuseste sa depaseasca provocarile cu durabilitate si performanta dovedite. ARGO a fost intotdeauna sinonim cu ingeniozitatea, inovatia si pasiunea pentru a oferi cele mai capabile generatii de vehicule.

atv access motor

De ce ARGO?

ARGO va va insoti oriunde, cu echipamentul si instrumentele de care aveti nevoie, la un pret pe care vi-l puteti permite.

Capacitati impresionante de off road 

Mobilitatea 8x8 si constructia puternica dar usoara, ii ofera lui Argo , presiunea la sol scazuta si tractiunea necesara pentru a traversa toate tipurile de soluri: moi si dificile, inclusiv noroi, mlastina si zapada.
Argo functioneaza in apa, fara pregatire suplimentara necesara pentru a intra sau iesi din aceasta.
Scutul integral si spatiul de inaltime ridicat al corpului ARGO, impiedica blocarea sau agatarea in obstacole pe teren.

vehicule argo off road amfibie
argo vehicul 8x8

Mobilitatate “Verde”

In zonele sensibile din punct de vedere ecologic, ARGO se misca usor si nu lasa urme .
Cu presiunea asupra solului la nivelul de 1,06 psi, Argo va traversa terenul fragil fara a avea vreun impact de durata asupra vegetatiei.
Cu corpul complet sigilat, ARGO se asigura ca toate fluidele de motor si mecanice sunt bine stocate pentru a preveni orice contaminare a solului si a apei.
Proiectarea si amplasarea sistemelor de evacuare si electrice ale lui Argo pot minimiza orice risc de incendiu in vegetatia uscata.

AVENGER 8X8 ST

Noua vedeta a gamei ARGO este un autovehicul Avenger 8x8 ST cu 8 roti. Actionat de un motor V-Twin 747cc 31HP Kohler Aegis LH775, cu injectie electronica de combustibil, acest vehicul ofera o economie de combustibil excelenta, o pornire fiabila la rece si performante remarcabile la inaltime.

poza argo 8x8vehicul off road

ARGO Avenger 8x8 ST

ARGO AURORA 8X8

ARGO AVENGER 8x8