linhai logo

Linhai

Distribuitorul oficial al ATV-urilor/UTV-urilor Linhai pentru Republica Ceha si Slovacia, Polonia, Romania, Croatia si Slovenia este societatea ASP Group Distributing.

ATV-urile Linhai utilitare/de agrement va vor surprinde prin manevrabilitatea lor excelenta, prin calatoria lina, prin cel mai bun raport calitate/pret de pe piata si prin gradul mare de rentabilitate. Modelele actuale de ATV-uri si UTV-uri Linhai se claseaza la un nivel foarte inalt de dezvoltare, design, tehnologie, calitate a productiei si fiabilitate. In cadrul utilizarii zilnice veti aprecia sasiul confortabil, motoarele silentioase si fiabile cu racire cu lichid si condusul 2x4 / 4/4usor de utilizat  care poate fi selectat electric. In plus, portofelul Dvs. va aprecia faptul ca ATV-urile/UTV-urile Linhai sunt cele mai bune vehicule utilitare-de agrement disponibile pe piata.

utv utilitar linhai

ATV-URI UTILITARE

ATV-urile utilitare Linhai la preturi atractive sunt cai de lucru eficienti cu capacitati de off-road uimitoare . Sunt incredibil de versatile si in acelasi timp foarte usor de utilizat. ATV-urile Linhai sunt placute , usor de condus si extrem de manevrabile, si va pot transforma munca de zi cu zi  in distractie; ATV-urile Linhai ofera intotdeauna un pic de placere. In plus, le puteti chiar imbunatati capabilitatile atasandu-le o gama larga de accesorii. ATV-urile utilitare Linhai ofera o manevrabilitate excelenta, un grad inalt de fiabilitate in timpul utilizarii de zi cu zi, o putere mare de tractiune, vinciuri de calitate ca echipament standard, tractiune selectabila electric 2x4 / 4x4, cel mai bun raport calitate/pret de pe piata si un grad mare de rentabilitate.


UTV

UTV-urile Linhai sunt prevazute cu tehnologii moderne. Rezistente si distractive de condus, combina practicitatea sporita cu manopera de buna calitate. UTV-urile Linhai sunt usor de condus datorita transmisiei automate CVT, sistemului controlat electric  2WD / 4WD  si volanului de directie reglabil. Paturile de marfa sunt  suficient de mari  pentru a transporta orice aveti nevoie. UTV-urile Linhai sunt cai de lucru fiabili in ferme, pe santierele de constructii, in paduri sau in cadrul serviciilor de urgenta, si cu toate acestea sunt placute de condus. Cu UTV-urile Linhai puteti alege dintr-o gama variata de motoare, de la motorul 400cc surprinzator de fiabil pana la motorul de 700 cc de inalta performanta cu un singur cilindru sau pana la motorul diesel Perkins extrem de eficient.

utv linhai
piese de schimb linhai

SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Asistenta pe care o oferim clientilor nostri nu se incheie odata cu vanzarea si cu livrarea. Oferim servicii profesionale post-vanzare si livrare rapida de piese de schimb originale. Depunem eforturi constante pentru a va oferi personal de vanzari si service de inalt profesionalism in cadrul retelei noastre de distribuitori si de service, care este una dintre cele mai mari din regiunea Europei Centrale. Cu mai bine de 400 de locatii in Europa Centrala si de Est, suntem mereu aproape cand aveti nevoie de noi. Detinem permanent un stoc amplu de piese de schimb si accesorii originale in cadrul depozitului nostru central din Letkov langa Pilsen, astfel incat putem garanta livrarea rapida. Cu piesele de schimb originale Linhai, puteti avea intotdeauna garantia ca acestea se vor potrivi, fiind concepute conform standardelor riguroase ale producatorului si functionand mai bine si avand o durata de viata mai indelungata decat componentele aftermarket, pentru a va mentine ATV-ul in cele mai bune conditii de functionare posibile.

Linhai 300 S

Linhai 400 S

Linhai 500 S

ATV Linhai 500

Linhai M550 LT EFI EPS

Linhai M550 EFI

Linhai M550 LT EFI

Linhai ATV Electric

Linhai 550 T-Boss EFI EPS

Linhai E-5S Electric